Evenimentele tale...

... la Casa cu Platani

Evenimentul vostru

Pentru a va putea bucura de inceperea unei frumoase povesti de familie, fie prin sarbatorirea nuntii alaturi de persoana iubita, fie prin sarbatorirea botezului fiului sau fiicei dumneavoastra, noi va punem la dispozitie serviciile noastre complete, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul de neuitat. 

Meniuriile noastre

Cum evenimentul tău de vis trebuie neapărat să aibă și un meniu pe măsură, te așteptăm să selectezi unul din meniuriile noastre speciale, concepute pentru ține și invitații tăi, pentru că noi ne dorim ca din seară ta de poveste să nu lipsească nimic. Tu trebuie doar să alegi, de restul ne ocupăm noi.

Serviciile noastre

Ospătarii noștrii așteaptă cu drag sosirea ta și invitațiilor tăi la eveniment și vă vor fi alături toată seara, mereu zâmbitori, calzi și atenți, dar mai ales tratând orice secundă cu profesionalism pentru ca la noi, ospitalitatea este, într-adevăr, la ea acasă!

Sala noastra

Fiecare detaliu rafinat al sălii noastre te așteaptă să petreci o seară minunată alături de toți cei dragi. Sala elegantă poate găzdui evenimente începând de la 150 de persoane până la 500,iar terasă înconjurată de platanii seculari vă va oferi un cadru minunat, într-o seară care, cu siguranță, va fi o amintire prețioasă și de neuitat.

Cazare pe durata evenimentului

Îți oferim opțiunea de cazare în una din cele 4 camere twin și în camera matrimonială pe perioada evenimentului , pentru a te bucura de toate facilitatiile noastre și a avea un confort sporit, bine meritat.