Ce este Casa cu Platani ?

   Povestea “Casa cu Platani” a început în 2011, când ne-am dorit să începem o afacere de familie, o poveste frumoasă în care pensiunea noastră aduce oamenii împreună, să sebucure  de frumusețea naturii ce înconjoară zona noastră, să se adune seara cu toții,bucuroși, să ia masa în restaurantul nostru, să le fie servite preparatele noastre delicioase – tradiționale și nu numai – de către ospătarii noștrii, să servească un pahar de vin bun,într-un ambient plăcut și mai presus de toate familial, pentru a se simți că acasă.

   Tot atunci am decis să le oferim cliențiilor noștrii posibilitatea de a își sărbători evenimentele importante din viață într-un cadru mirific, în mijlocul naturii, sub falnicele coame ale plataniilor noștrii seculari, care au străjuit în timp pădurea de tei,fagi,goruni și stejari și al căror rând a venit să se bucure alături de oameni de momentele lor frumoase.

   Ne-am dorit ca “Pensiunea Casa cu Platani” să fie o poveste despre familie și am reușit să creăm pensiunea de poveste a familiei.

Pasari majestuoase

Avem locatari de soi – pauni  cu penaj incantator si cozi extravagante, alaturi de puanite splendide si puisori minunati.

Pensiue Cheile Nerei

O poarta mereu deschisa

Va asteptam sa intrati! Asa incepe povestea noastra minunata alaturi de voi…